Learning Glass Europe

Doe mee met de quiz en win een Learning Glass voor jouw school

Wat is een Lightboard?

Waarom het werkt

Lightboard product

De voordelen van het gebruik van Lightboards in het onderwijs

LIVE STREAM NAAR UW KLAS

Creëer een digitaal klaslokaal waar uw studenten kunnen profiteren van persoonlijke les, terwijl ze thuis leren.

U kunt alle vragen live beantwoorden en interactieve gesprekken voeren, hetgeen vaak ontbreekt in andere online leervormen.

CREËER OPGENOMEN LESSTOF

Maak leren flexibeler door lesstof op te nemen, altijd toegankelijk wanneer dat nodig is.

Opgenomen lightboard-video’s zijn een geweldige manier om studenten in hun eigen tempo te laten leren. Ze kunnen worden gebruikt bij als revisie en extra content, en voor studenten met extra leerbehoeften.

GEEF GEMAKKELIJK LES VANAF ELKE LOCATIE

Het ontwerp van het kleine Learning Glass maaakt dat het mobiel is, kan worden gedeeld en zelfs op elke tafel bij een leraar thuis kan worden geplaatst. Bovendien hoeft u niet technisch onderlegd te zijn om het te gebruiken, wat betekent dat alle docenten zelfstandig lesstof van hoge kwaliteit kunnen maken.

VERSTERK DE LEERERVARING

De aandacht van leerlingen trekken is de sleutel tot effectief lesgeven. Waarom het Learning Glass hier perfect voor is? Omdat studenten nu kunnen genieten van een unieke en leuke leerstijl. Het trekt hun aandacht en maakt de inhoud memorabeler.

EEN BETERE VERBINDING MET JE STUDENTEN

Met het Learning Glass kunnen docenten schrijven terwijl ze spreken, terwijl ze de hele presentatie naar hun studenten kijken. Onderzoek heeft aangetoond dat deze visuele verbinding een betere emotionele band tussen leerling en docent bewerkstelligt, waardoor overgedragen informatie beter wordt vastgehouden.

Zie het in de praktijk

 

Doe mee met de quiz en win een Learning Glass voor jouw school